Thai Massage Mama

THaise yoga massage

Thaise yoga massage is een eeuwenoude oosterse heelwijze. De techniek is zo’n 2500 jaar geleden ontstaan in India en door de persoonlijke arts van de Boeddha naar Thailand gebracht. Zo komt het dat deze vorm van massage nauw verweven is met boeddhistische waarden als compassie, liefdevolle vriendelijkheid en niet veroordelende aanwezigheid. Je bent welkom op mijn mat met alles wat er op dat moment is, je hoeft je niet anders voor te doen.

Wat levert het op?
Een thaise yoga massage sessie zorgt er voor dat je energie weer vrij kan stromen en je zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. De aanraking, stretches en stimulatie van energiepunten nodigen je uit om in je lijf te zakken, in contact te komen met je eigen flow en mildheid en acceptatie te voelen naar wat er op dit moment ook maar in je leeft.

Thaise yoga massage ondersteunt bijvoorbeeld goed bij stijve spieren, stress, hoofdpijn, slapeloosheid en angstklachten. Een sessie verbetert je immuunsysteem, bloedcirculatie, ademhaling, lichaamsbewustzijn en houding.

Wat kun je verwachten?
De massage is met (comfortabele) kleding aan en wordt op een mat op de grond gegeven. Ik gebruik mijn lichaam en de zwaartekracht om jouw lichaam in beweging te brengen, jij hoeft nergens mee te helpen en mag je helemaal overgeven. Tijdens de massage wisselen acupressuur op je energiebanen, uit de yoga ontleende stretches en ritmisch wiegen elkaar af. Mijn aanraking is zowel zacht als stevig, maar nooit pijnlijk.

Je hele lichaam komt aan bod, van je voeten omhoog naar je benen, armen, rug en schouders. Tijdens het voorgesprek bespreken we waar jouw behoefte ligt en eventuele blessures of gevoeligheden. Tijdens de massage voel ik waar je lichaam aandacht nodig heeft, daar blijf ik wat langer. Ook stem ik de mate van stretching af op jouw mogelijkheden. Zo zijn mijn massages altijd anders, aangepast aan jou en aan het moment.

Zwangerschapsmassage
Juist tijdens je zwangerschap kun je veel baat hebben bij ontspanning. Thaise yoga massage kan verlichting bieden bij veel zwangerschapsgerelateerde klachten zoals bijvoorbeeld rusteloze benen, stijve spieren, slapeloosheid en spanning. Met behulp van een zitzak en (voedings)kussens zoeken we samen een fijne positie om gemasseerd te worden. Wat verder in je zwangerschap is halfzittend/liggend en zijpositie vaak het meest geschikt om te ontspannen.

Postpartummassage
Ben je juist na je bevalling toe aan een massage? Hoe fijn kan het zijn om juist in deze vaak intense en overweldigende periode even ruimte te maken voor jezelf en je lichaam. Zo mogelijk kom ik met liefde bij je thuis zodat we de massage makkelijker in kunnen passen tussen slaapjes en voedingen.

Bring your baby
Met jonge kinderen schiet me-time er nog weleens bij in. Soms wil of kun je geen oppas regelen. Hoe fijn is het dan als je je kind gewoon mee kunt nemen naar een massage? Terwijl jij je baby knuffelt of je kind naast je op de mat speelt, beweeg ik je lichaam weer los. Luier, snot of voedingspauze is geen probleem. Ontspan je toch echt het best zonder kind of heb je helemaal geen baby? Dan kom je natuurlijk lekker alleen!

Tarieven
Kennismakingsmassage      €85,-
Losse massagesessie       €90,-
3 rittenkaart            
per sessie                €85,-
5 rittenkaart            
per sessie                €82,50

Alle sessies duren 90 minuten en zijn inclusief een kort voor- en nagesprek met thee of water. Een rittenkaart is 6 maanden geldig.

reviews

‘Karens warme handen en liefdevolle aandacht nodigen uit tot diepe ontspanning en volledige overgave. Ik voel me heel veilig om alles aan te gaan wat er losgemaakt wordt.’
~ Janneke
‘Gisteren de thai zwangerschapsmassage ontvangen van Karen. Het was een hele natuurlijke en verdiepende massage door de afwisseling van hardere en zachtere bewegingen, soms vloeiend en soms drukkend. Ik kon er helemaal in zakken en voel me nog steeds heerlijk in mijn lijf!’
~ Hanna
‘Na de massage was ik een stuk soepeler en weer vol energie. Ik heb veel ervaring met diverse soorten massages en ik kan het kaf van het koren onderscheiden. Karen is "gouden koren"!’
~ Floor

Introductie cursus Thaise Yoga Massage

Aanraking is onmisbaar voor ons fysieke en emotionele welzijn. Thaise yoga massage brengt zowel de ontvanger als de gever in een diepe ontspannen flow.

Tijdens deze cursus van 4 avonden bereiden we ons voor middels een combinatie van yoga, meditatie, cirkelyoga en partneryoga. We oefenen met de principes van thaise yoga massage en we leren verschillende basistechnieken.

De focus ligt op het met aandacht leren aanraken en aangeraakt worden en vanuit ons in hoofd in ons lijf zakken.

Na deze cursus:

  • Kun je je partner, vrienden en familie een thaise yoga ontspanningsmassage van een half uur geven.
  • Voel je je ontspannen en lekkerder in je lijf.
  • Heb je meer inzicht in hoe geven en ontvangen voor jou is.
  • Kun je je beter afstemmen op de ander zonder jezelf te verliezen.
  • Krijg je een video opname van de technieken die we behandeld hebben, zodat je het thuis nog eens terug kunt kijken en oefenen. 

Reeks van 4 maandagavonden startend in maart (VOL)

Reeks van 4 donderdagavonden 19.30 – 22.00 (nog een paar plekjes)

donderdag 23 mei
donderdag 6 juni
donderdag 20 juni
donderdag 4 juli

Groene Huisje, Emile Durkheimweg, Almere Oosterwold

>>> Geef je direct op via Hipsy

Of app me eerst via onderstaande knop ‘save your spot’

Deze cursus is voor jou als je:

  • Wilt kennismaken met geven en ontvangen van thaise yoga masssage
  • Comfortabel op (een dunne matras op) de grond kunt zitten, liggen en bewegen.
  • Zin hebt om in je lijf te zakken en je te verbinden.
  • Wilt leren en ervaren in een kleine groep met veel ruimte voor 1 op 1 aandacht (minimaal 4, maximaal 6 deelnemers.)

Los ticket 144,-             

Duoticket 129,- pp 

Geef je samen op met een vriendin, je partner of een buur and share the love!

In principe wisselen we tijdens het oefenen van partner omdat het leerzaam is om de verschillen in lichamen te ervaren. Wil je de hele cursus samen doen met de partner met wie je je hebt opgegeven, dan kan dat; graag aangeven bij opgave.

Jaaa, ik flow, ontspan en masseer lekker mee!

Koop direct je ticket HIER via Hipsy

Of app me eerst via onderstaande knop ‘save your spot’

Jaaa, ik flow, ontspan en masseer lekker mee!

>>> Koop direct je ticket HIER via Hipsy

Heb je vragen, vind je het nog een beetje spannend of twijfel je of deze cursus wat voor je is? Neem gerust contact met me op door te me te appen via onderstaande knop ‘save your spot’

reviews mini-retraites

'Voor mij was het een mooie dag om stil te staan, met aandacht voor mijzelf, het moeder zijn en de veranderingen in het nieuwe gezin. Het heeft me energie en trots gegeven en ook ruimte om angst rondom het moeder zijn wat losser te durven laten of even te accepteren voor wat het is. De afgelopen weken, waar ik in ieder geval een toegenomen druk ervaar, denk ik regelmatig terug aan momenten uit de dag en lukt het om wat meer bij mezelf stil én toe te staan. De dag is voorbij gevlogen en ik heb de afwisseling van meditaties, lichamelijke oefeningen en het reflecteren/delen van ervaringen als heel fijn ervaren.'
~ Hellen
'Ik ben echt goed bijgekomen deze dag. Heerlijk zo in de natuur en met 'gelijkgestemden'
~ Marlou
'Ik had in de auto terug meteen inspiratie voor allemaal mooie dingen. Zoveel energie heb ik in tijden niet gehad!'
~ Ella
'Ik was echt nog dagen erna heel rustig van binnen - ook terwijl er van buiten veel tumult was, heel fijn!'
~ Joske
'Karen en Esther weten in korte tijd een prettige sfeer te creëren, waarin iedereen zich op haar gemak voelt. In alle drukte thuis en op werk kom ik er niet veel aan toe om tijd te nemen voor een moment van reflectie: hoe ervaar ik het moederschap eigenlijk, wat betekent het voor me? We hoefden ons allemaal niet beter voor te doen dan we zijn en het was een goede afwisseling van delen, oefeningen, even naar buiten en een lekkere lunch. Het heeft me ook inzichten opgeleverd die me kunnen helpen in het dagelijks leven. Dus zeker een aanrader!'
~ Marianne

Mini-retraites op maat

Ben je op zoek naar een duomassage, vriendinnenretreat, motherblessing, vrijgezellenfeest, babyshower of iets anders leuks?

Ik creëer graag de tijd en ruimte om helemaal te ontkoppelen van thuis en je met aandacht te verbinden met jezelf en met elkaar.

De retraites vinden plaats in het knusse Groene Huisje. Het is een knus houten huisje aan de bosrand in Almere Oosterwold. Binnen kun je je op een schapenvachtje op de bank bij de pelletkachel nestelen en met lekker weer kun je heerlijk op de veranda zitten met uitzicht op de tuin, het bos en de dieren van de buren. 

 

MASSAGE MINI RETREAT

3,5 uur | 2 – 4 personen

~ welkom met koffie/ thee/ chai latte en overheerlijke vegan taart

~ geleide meditatie & sharing

~ voor iedereen een diep ontspannende thai yoga massage sessie

~ terwijl de één gemasseerd wordt, is er voor de ander(en) een op maat gemaakt programma. Denk aan: visionboard maken, wandelen (en bijpraten) in het naastgelegen bos, een kaart met een wens schrijven aan elkaar, een kaartlegging, lezen, journallen of lekker bijslapen 😉 De onderdelen en het thema wordt met/ op jullie afgestemd.

~ onbeperkt kruidenthee met lekkers

—————————-

2 personen 248,- (incl.2x een massage van 90 minuten)

3 personen 274,- (incl.3x een massage van 60 minuten)

4 personen 299,- (incl. 4x een massage van 45 minuten)

 Optioneel:

  • Yummy &healthy lunch met soep uit de moestuin, desembolletjes van de lokale biobakker en zelfgemaakte smeersels. (15,- pp) 30 minuten extra

 

Bovenstaande is een voorbeeld van een retraite die ik kan bieden. Wil je een one or two day retreat en/of met meerdere personen komen? Ik denk graag met je mee (max 8 personen)

Thai Massage Mama 

~ karen@thaimassagemama.nl ~ 06-29540117 (app) ~ KvK 88177696 

~ 06-29540117 (app) ~

~ KvK 88177696 ~